maen!

Jag har följt en artikelserie DN som heter "spelbrudar".
I en artikel skrevs det om hur kvinns blir bemötta då de spelar (läs några samlade kommentarer här), och oftast är det pretty negativt. Om grabbsen får reda på att de spelar mot en flikka börjar de flippa ut (fast oftast på de mest efterblivna sätten, liskom vad betyder "ugly dike u got host u suck no live"?).
Det kan bli grovt som fan, och skillnaden mellan då pöjkarna bråkar med varandra och med tjejer är bloody uppenbart. Då de ska nedvärdera en man räcker det med att säga att han är bög, men med tjejerna kan de direkt gå på könstillhörigheten och/eller köra på den gamla raringen sexuella trakasserier (ja, dumhuvuden, det är precis vad det är).

Men det som gör mig mest förbannad (och om ni läser länken om kommentarerna fattar ni varför) är alla goda råd.
Ta det inte så allvarligt.
Slappna av! Så snackar killar!
Men säg inte att du är tjej då.
Pallar du inte trycket kanske du inte ska spela...

Och man ba; ursäkta dig? Sedan när ska jag behöva stå ut med att bli kallad hora bara för att jag vill spela ett fucking tv-spel? Och jag skiter väl i hur killar pratar med varandra, jag vet hur jag vill bli tilltalad och "jävla fitta" fungerar liksom inte för mig. Galet, jag vet. Men vad ska man göra?

Är det så jävla svårt att vara lite socialt kompetent?

Och nej, vi kommer inte att vilja ligga med er bara för att ni har låst upp alla achievements på Xbox 360. Så sluta fråga.

1 kommentar:

elinen sa...

"Tagga ner för fan. Det här är internet. Typiskt tjejer/feminister att börja böla för minsta lilla!"

Jo, jag har också läst artiklarna. Orkar knappt kika på kommentarerna.

Gökhuven. Det är vad de är!